Skip links

Σημειώσεις Έκδοσης

Παρακολουθήστε τις επερχόμενες αλλαγές, τις νέες δυνατότητες και τις διορθώσεις σφαλμάτων.

Νέο
6η Νοεμβρίου 2022

Η λειτουργία μόνο mainstream είναι διαθέσιμη τώρα!

Προστέθηκε φίλτρο επισκεψιμότητας για ενήλικες. Τώρα μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλη την επισκεψιμότητα για ενήλικες και να λαμβάνετε μόνο mainstream επισκεψιμότητα.

Ενημέρωση
27η Οκτωβρίου 2022

Ο Πίνακας Διαχείρισης ενημερώθηκε

Ενημερώσαμε τον Πίνακα Διαχειριστή του PPCmate με νέες υπηρεσίες και μικρές αλλαγές στη διεπαφή χρήστη. Κάντε κλικ εδώ για να δημιουργήσετε τις πρώτες σας καμπάνιες Google DV360.

Επιδιόρθωση σφαλμάτων
19η Οκτωβρίου 2022

Διορθώθηκαν σφάλματα στο my.ppcmate.com

Ο τύπος ρυθμού προϋπολογισμού δεν αποθηκευόταν όταν αποθηκευόταν η επιλογή Even . Τώρα διορθώθηκε. Και το Geo-targeting έδειχνε πάντα το Αφγανιστάν, παρά την όποια χώρα είχε επιλεγεί. Αυτό το πρόβλημα ήταν απλώς οπτικό και διορθώθηκε. Οι καμπάνιες εξακολουθούσαν να εκτελούνται στις αποθηκευμένες επιλογές.

Νέο
16η Οκτωβρίου 2022

Νέες δυνατότητες διαθέσιμες στην Self-Serve Πλατφόρμα

Μαζί με την αναβάθμιση της διεπαφής χρήστη, προσθέσαμε νέες επιλογές στόχευσης καμπάνιας, όπως γλώσσα προγράμματος περιήγησης, επισκεψιμότητα μόνο στην κύρια ροή και πολλά άλλα.

Ενημέρωση
15η Οκτωβρίου 2022

Η διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας Self-Serve ενημερώθηκε

Ενημερώσαμε τη διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας Self-Serve για πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη. Δεν ήταν ποτέ να δημιουργηθεί μια καμπάνια.

Νέο
11η Οκτωβρίου 2022

Το Native είναι στο CPC τώρα!

Το Native αλλάζει στο μοντέλο CPC. Εκτελέστε Native καμπάνιες και πληρώστε μόνο για τα κλικ!

Νέο
8η Οκτωβρίου 2022

Εκτελέστε καμπάνιες Google Display & Video 360 με το PPcmate

Με περηφάνια ανακοινώνουμε ότι το PPCmate τρέχει τώρα καμπάνιες Google Display & Video 360! Το Google Display & Video 360 δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους και τις προγραμματικά εγγυημένες καμπάνιες σε κανάλια προβολής, βίντεο, τηλεόρασης, ήχου και άλλα κανάλια, όλα σε ένα μέρος.

Ενημέρωση
5η Οκτωβρίου 2022

Ο πίνακας μεθόδων πληρωμής ενημερώθηκε

Νέες μέθοδοι πληρωμής είναι τώρα διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον ενημερωμένο πίνακα.

Νέο
26η Σεπτεμβρίου 2022

Ο πίνακας Διαχείρισης PPCmate ξεκίνησε

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο πίνακας Διαχείρισης του PPCmate εκπέμπει ζωντανά τώρα. Τώρα μπορείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες PPC Management, στο πρόγραμμα White Label και σε πολλά άλλα. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στη διεύθυνση admin.ppcmate.com.

Νέο
28η Αυγούστου 2022

Το PPCmate Analytics ξεκίνησε

Η πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα αναφορών μας επιτρέπει στους πελάτες μας να συνδέουν εύκολα όλα τα δεδομένα ψηφιακού μάρκετινγκ σε ένα φιλικό προς τον χρήστη μέρος και να αρχίζουν να παρακολουθούν την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.
Νέο
7η Ιουλίου 2022

Εκτελέστε καμπάνιες PPC με το PPCmate

Οι ειδικοί μας στο PPC θα κατασκευάσουν, θα δοκιμάσουν, θα μετρήσουν και θα βελτιστοποιήσουν τις διαφημιστικές σας καμπάνιες για να προσφέρουν σταθερά αποτελέσματα για εσάς κάθε μήνα. Αυξήστε τις δαπάνες διαφήμισης καθώς αναπτύσσετε την επιχείρησή σας και μετρήστε την απόδοση επένδυσης (ROI) σε πραγματικό χρόνο. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το PPC Management

Νέο
21η Μαϊου 2022

Η επισκεψιμότητα για ενήλικες είναι διαθέσιμη τώρα

Όλοι οι περιορισμοί στη χρήση των δημιουργικών και των σελίδων προορισμού για ενήλικες έχουν αρθεί! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διαφημιστικά κείμενα για ενήλικες και ιστότοπους για ενήλικες τώρα!

Ενημέρωση
1η Ιουνίου 2022

Κυκλοφόρησε ο ιστότοπος PPCmate v5

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ολοκαίνουργιας ιστοσελίδας μας! Με αποστολή να κάνουμε τον ολοκαίνουργιο ιστότοπο PPCmate πιο εξατομικευμένο, ταχύτερο και πιο φιλικό προς τον χρήστη, δημιουργήσαμε έναν καθαρό με μοντέρνο σχεδιασμό και βελτιωμένη πλοήγηση ιστότοπο, για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες να βρουν ακριβώς αυτό που αναζητούν και να παρουσιάσουμε νέες υπηρεσίες.
Νέο
14η Φεβρουαρίου 2022

Λειτουργία μικροπροσφορών

Η μικροπροσφορά είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες τους για μέγιστη απόδοση και ακρίβεια. Ελέγξτε τη Βάση Γνώσεων μας για να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιείτε.
Νέο
7η Ιουλίου 2020

Η ποιότητα της επισκεψιμότητάς μας επαληθεύεται από το Adscore

Η αποστολή του Adscore είναι να κατηγοριοποιεί την επισκεψιμότητα ιστού που δημιουργείται ή αγοράζεται οργανικά από την επιχείρησή σας. Εντοπίζει τις ακόλουθες κατηγορίες επισκεψιμότητας: άνθρωπο, διακομιστή μεσολάβησης, χαμηλής ποιότητας και φυσικά τα μποτάκια. Εκεί παρεμβαίνει το Adscore. Το ενσωματώσαμε στο δίκτυο PPCmate για να εξασφαλίσουμε κυκλοφορία υψηλής ποιότητας και να το προστατεύσουμε από ανύπαρκτες εμφανίσεις ή κλικ.