Skip links

Διαφημιστικό Aπόθεμα

Συνδεθείτε με όλα τα μεγάλα SSP και τις ανταλλαγές διαφημίσεων του Ιστού.

Premium Inventory

Το όραμά μας είναι η διεύρυνση των συνεργατών μας με στόχο την παροχή ποιοτικής επισκεψιμότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και τη διατήρηση της άριστης ποιότητας. Προσθέτουμε συνεχώς νέους συνεργάτες SSP για να βελτιώσουμε την απόδοση της διαφημιστικής μας πλατφόρμας. Η αποστολή μας είναι η τοποθέτηση αποδοτικών διαφημίσεων για κάθε ενδιαφερόμενο σε ιστοτόπους και εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη διαφημιστική πλατφόρμα της PCCmate.

Ολοφάνερη Επισκεψιμότητα

Η PPCmate παρέχει στους διαφημιστές και τα πρακτορεία 100% πλήρη διαφάνεια προκειμένου να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις αγοράς μέσων. Η διαφημιστική μας πλατφόρμα σάς προσφέρει πλήρη προβολή και πλήρη έλεγχο κόστους. Προσφέρουμε αγορές πολυμέσων μεταξύ εκδοτών σε πραγματικό χρόνο με πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πηγές αποθέματος.

Οι συνεργάτες μας για την επισκεψιμότητα

Με τις εσωτερικές μας υπηρεσίες προστασίας και τις υπηρεσίες προστασίας τρίτων, παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις διαφημίσεις και
τις πηγές επισκεψιμότητας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνονται άμεσα μέτρα για την αποτροπή οποιασδήποτε βλάβης στο δίκτυό μας.

…και πολλά άλλα!

Η ποιότητα επισκεψιμότητας επαληθεύεται από το Adscore και το MaxMind

Η αποστολή του Adscore και της Maxmind είναι να κατηγοριοποιούν την επισκεψιμότητα ιστού που δημιουργείται ή αγοράζεται οργανικά από την επιχείρησή σας.
Εντοπίζει τις ακόλουθες κατηγορίες επισκεψιμότητας: ανθρώπους, διακομιστές μεσολάβησης, χαμηλή ποιότητα και τα μποτάκια.

Μποτ Ανίχνευσης Επισκεψιμότητας

Τα μποτς αποτελούν ένα σταθερό κομμάτι της επισκεψιμότητας στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για απάτες που έχουν αντίκτυπο στις διαφημίσεις, στους διαφημιστικούς προϋπολογισμούς και στην υπολογιστική ισχύ. Οι διαφημιστικές σας καμπάνιες ενδέχεται ακόμα και να κλαπούν από bots του Ad Spy.

Scraping Protection

Η αντιγραφή, η κλοπή και η κοινοποίηση του διαδικτυακού σας περιεχομένου μπορεί να αποβεί με τη χρήση Captcha διακυβεύοντας την εμπειρία των οργανικών σας επισκεπτών.

Ανίχνευση Χαμηλής Ποιότητας

Η σωστή στόχευση χρηστών, σύμφωνα με την αγοραστική τους δύναμη και τα ποσοστά μετατροπών, είναι απαραίτητη για την υλοποίηση κερδοφόρων καμπανιών. Τώρα μπορείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια χρήστες που χρησιμοποιούν ξεπερασμένα λειτουργικά συστήματα και συσκευές.

Προγραμματική Τεχνολογία Διαφήμισης

Η προγραμματική αγορά διαφημίσεων είναι η αυτοματοποιημένη διαδικασία αγοράς ή πώλησης διαδικτυακών διαφημίσεων σε κλίμακα. Έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής στον ψηφιακό χώρο ως τρόπος αγοράς αποθέματος, καθώς υπάρχουν πολλά οφέλη για τον διαφημιζόμενο. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση, όπου το κοινό συγκεντρώνεται χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία που βασίζονται σε άτομα που παρακολουθούν μια συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή ή διαβάζουν ένα συγκεκριμένο περιοδικό, η Προγραμματική Διαφήμιση κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός και είναι σε θέση να στοχεύει κοινό με εξαιρετικά συγκεκριμένα κριτήρια.

Η προγραμματική λειτουργία ανοίγει ασυναγώνιστο απόθεμα και έξυπνη στόχευση, προσθέτοντας ένα επίπεδο στην ψηφιακή στρατηγική σας για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε KPI (Key Performance Indicator). Μας επιτρέπει να αγοράζουμε απόθεμα και να στοχεύουμε συγκεκριμένα είδη κοινού με τρόπο που δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν, παρέχοντας πλουσιότερες και πιο έξυπνες διαφημιστικές εμπειρίες. Η προγραμματική τεχνολογία αποκτά πρόσβαση σχεδόν στο 99% του συνόλου του αποθέματος διαφημίσεων στο διαδίκτυο και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το κοινό τους όπως ποτέ άλλοτε. Το PPCmate συνεργάζεται με μια σειρά προγραμματικών συνεργατών για να επιτρέψει στους αγοραστές media να έχουν ποιοτική επισκεψιμότητα σε χαμηλότερες τιμές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εγγραφείτε στο Δίκτυο Διαφημίσεων PPCmate σήμερα!

Είτε πρόκειται για αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε για απόκτηση χρηστών, πάρτε τον έλεγχο
των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής σας καμπάνιας με την RTB πλατφόρμα μας.